56314313 mobil 41260319
Glassmykker

Glassmykker - Unika glaskunst 

Glaspatch kan også bruges til at skabe unik glaskunst i form af glassmykker.Smykkerne er håndlavede,hvert med sit eget unikke motiv. Da glasset er et levende materiale vil der ikke være 2 der er ens. Hvor der er anvendt metal, vil dette være rent sølv.

Unikke glassmykker fra Glaspatch

Da omsætningen af glassmykker er relativ høj, skal de viste værker mest ses som en smagsprøve på kunstarten. Smykkerne sælges kun fra Glaspatch Galleriet.

- Men ønsker du et smykke uden at have mulighed for at komme forbi Glaspatch Galleriet, kan jeg sende dig foto af tilgængelige smykker, herfra kan du vælge og jeg kan sende det til dig.

Borgmesterkæde

Nedenfor ser du et særlig smykke, lidt udover det almindelige ;Faxe Kommunes borgmesterkæde udført i glas og sølv. Udført i tæt samarbejde med guldsmed Anette Madsen, Allegade Haslev. www.an-m.dk

Smykket er udført i forbindelse med kommune sammenlægningen af Haslev, Fakse og Rønnede og indviet d. 14. marts 2007.- Den nye fælles kommune fik her navnet Faxe.

Borgmesterkæde FAXE

Borgmesterkæde FAXE

 
Borgmesterkæden er udarbejdet i forlængelse af Faxe Kommunes visuelle identitet. Kæden består af 5 glaselementer, indfattet i sølv, og 8 runde sølvringe, der forbindes af bølgeformede led i sølv.
 
Det midterste glaselement er sammensat af klart og sort glas. I glasset er Faxe kommune våbenlogo indlagt i sølv. Rhimfaxe og Skinfaxe. De 4 øverste glaselementer er lyseblå, hvori figureren fra den visuelle identitet er indlagt i sølv; et træ, en råbuk, et skib, og et gods. Disse henviser til at det er i naturen og historien, borgerne i Faxe Kommune finder den fælles identitet. Glasset som materiale symboliserer målsætningen om, at der skal være stor synlighed omkring det offentlige område.
 

Personlige unika glassmykker

Der er så mange muligheder med glas, glassmykker er endnu en af dem. Her skal der arbejdes med stor præsicion for at opnå det helt rigtige og unikke. Ofte vil der til extra dynamik være anvendt et specielt smykke glastype kaldet Dichroic glas. Dette glas har nogle helt unikke metalagtige reflektioner i sin overflade, som giver glimt at lys og glæde.

Dichroic glas er den aboslut dyreste type glas, men til dette formål er det helt klart det værd.

Het vises lidt af hvert. Husk at dette er et øjebliks billede, Glassmykkerne kan være omsat. Kom til galleriet hvis du vil se og høre nærmere. .GlaspatchGlaskunst Galleri 

 

Smykke design

Flere af mine glassmykkedyr var bevingede og lidt eventyrlystne, så de hoppede over i nogle af mosaikkerne. - Der trives de også fint, og er med til at give et meget 3-dimentionalt udtryk i glaskunst mosaikkerene.
Livet er foranderligt, man kan aldrig vide hvad der sker. ...Spændende   I'k ?