56314313 mobil 41260319
Bevar Brudebuketten i 3-D mosaik -Unik kunst

Bevaring af brudebuket .

Der er bare så mange muligheder i glaskunst, her er endnu en af dem. Ideen er udtænkt og udført af undertegnede (Copyrigth).

Se her hvordan den kan bevares for eftertiden f.eks. som del af en mosaik - Som kunde får du selvfølgelig indflydelse på hvorledes du ønsker din buket bevaret, motiv, stil, størrelse og farveholdning.

Brudebuket som mosaik.

Her lægges op en fantasifuld og 3-dimentionel robust bevaring af buketten. Der kan kombineres med utallige andre materialer, blot de er robuste og langtidsholdbare.

Bevaring af roser i 3-dimentionalt look

Fra start indkorporerede jeg blomster i glasfade. Jeg fandt det ærgerligt ikke at kunne bibeholde blomsternes skønne 3-D udtryk. - Så jeg udviklede min egen unikke blomsterbevarings teknik. Denne vil jeg ikke beskrive nærmere her, end at de er bevaret særdeles robust for eftertiden.

- Andre nye værker vil have deres karaktaristika og eget unikke udtryk. - Det er kun fantasien der sætter grænser.

Bevar brudebuketten - Mindet for livet.

bevar brudebuketten, konserver brudebuket, tørret brudebuket, tørret buket,buket

bevar brudebuketten, tørret brudebuket, konserveret brudebuket, brudebuket.

bevar brudebuketten konserveret brudebuket tørret buket

bevar brudebuket konservering brudebuket tørret brudebuket

 

Brudebuket, konsevering af buket, pressede blomster, bevar brudebuketten, glaskunst, blomstermosaik, glaskunstner, Brudebuket, glaskunst,tørret buket, tørret brudebuket,tørrede blomster konservering af buket, glaskunstner, presset brudebuket

Min nye specielt udviklede teknik kan konservere din buket for eftertiden på en helt unik måde.

Blomsternes 3-dimentionelle look er bevaret og farverne er tæt på de oprindelige.

Buketten holder og mister ikke farven over tid, som det sker for tørrede buketter.

Tilmed kan I få  jert helt eget unikke look alt efter hvilke ønsker I har. - Her kan være ønsker til farver, opsætning, kombination med mosaik m.m. - Blot sig til.

I denne buket mosaik er glimmer-hjerter, pyntebånd, perlenåle fra begivenheden medtaget i værket, som gør det udsøgt personligt.

Bevar buket, bevar brudebuket, buket, konservering af buket,pressede blomster, tørrede blomster, tørring af blomster, bevar brudebuket , presset brudebuket

 

bevar brudebuketen, buket, brudebuket, konservering af buket,pressede blomster, tørret buket, tørrede blomster, bevar brudebuket, presset brudebuket

Her smuk buket i Lilla farvetoner- Og endnu en.

Brudebuket konserveret og bevaret for efteriden , presssede blomster, bevar brudebuket, tørrede blomster, tørret brudebuket, tørret buket

 

Bevar brudebuketten, tørret buket, tørrede blomster, pressede blomster, konservering af buket, brudebuket, buket, glaskunst, presset brudebuket

Brudebuket, bevar brudebuketten, pressede blomster, konservering af brudebuket, buket, tørret buket, tørrede blomster

Bevar brudebuket, bevar buket, tørret brudebuket, konserveret btudebuket, brudebuket, konserveret brudebuket, tørret buket, bevar brudebuketten, bevar buket

bevar brudebuketten, konserveret brudebuket, tørret brudebuket, brudebuket, glaskunst, buket mosaik, glaskunstner

 

 

Praktiske detaljer bevaring af brudebuket.

Forsendelse. Buketten kan sendes med posten. Del den let ud, pak den i en kasse med aviser omkring. Således holdes den rimelig frisk indtil den når til sin kunstneriske bearbejdning.

Del gerne buketten i 2 pakker, i tilfælde af at en pakke skulle forsvinde i posten.

Adresse: Mette Enøe, Allegade 66, 4690 Haslev.

Afhentning af færdigt værk: Jeg foretrækker at du/I henter personligt på adressen. Selvom værket kan forsikres, er det for ærgerligt, hvis der skulle ske noget med den undervejs. Og det er dejligt at mødes med personlig overrækkelse. - Andre gange har vi fundet løsninger, hvor venner og bekendte kommer forbi og henter, når vejen alligevel falder forbi.

Blomstertyper: Forskellige blomstertyper er forskellige at konservere. De fleste er fine at konservere. Nogle blomster er dog meget bløde i vævet og dermed vanskeligere. Du betaler selvfølgelig kun, hvis værket er lykkedes.

Indflydelse på værk: Vi tager en dialog om ønsker m.m. Når processen er i gang sender jeg foto til dig/jer digitalt, så du/I kan være med i de kunstneriske afgørelser.

Fordele: De konserverede blomster er særdeles hårdføre og bevaret effektivt for eftertiden.(Tørrede blomster uden behandling, vil med tiden gradvis miste deres farve og blive sprøde og meget sarte). Her beholder farverne sin glans og glød. - Også det glas, som er anvendt til kunstnerisk fremhævelse af buketten er bestandigt i look og farve.

Ydermere får du en helt unikt kunstværk, hvor din personlige buket spiller hovedrollen, sammen med alle de andre symbol værdier,som er indsat i værket.

Dit bryllup er en smuk begivendhed på en særlig dag. Nu kan en del af dette gemmes på smukkeste vis til evig tid.

Priser:   Str 30* 30 cm uden ramme - Få udvalgte blomster 1400 DKK

             Str. 34* 34 cm i ramme 1800 DKK  - Reduceret buket

             Str. 44* 44 cm i ramme 2400 DKK

             Str. 54* 54 cm i ramme 3400 DKK.

Ved str. 34* 34 cm er det ikke sikkert, at allle blomster kan være der. Andre størrelser er mulige, blot sig til..

            Tillykke med jeres fine Buket og held og lykke i årene frem.

 

Her ses en lille plakette 30* 30 cm.Lagt på en spejlbund. Plakette, brudebuket, konservering af brudebuket, tørret buket, tørrede blomster, bevar brudebuketten